Hur ser vädret ut resterande dagar?

Trött ska sova nu eller tvätta bort sminket lägga mig i sängen och titta på TV om jag orkar vilkte jag tror jag inte gör är jätte trött. Men i alla fall imorgon ska jag kanske bada och sola men ryktet går att vädret inte ska vara bra!? Är det sant? Aja får se sen ska jag fixa pass imorgon också.. Vill även handla en tunika som jag måste hinna upp och handla :
 Så sommar-söt ! Måste ha den
Aja nu ska jag sova bloggar som vanligt imorgon ♥

jaaa!

Jag är jätte jätte glad för vet ni.... Jag kom in på mitt första val!! Mode och design f*n va kul!!
Nu ska jag iväg och möta Liisa puss på er <3


Städa?

Hej bloggen jag vill ut! Alltså kolla vädret liksom!? och här sitter jag inne och lyssnar på musik ska lägga kläderna i smutsen snart sen ska jag fixa i ordning mig så här kan det inte vara typ 27 grader varmt om inte mer och jag är INNE!? Nej ändring på det!
Nu ska jag hitta en outfit jag kan ha på mig så jag får väll leta reda på en i min walk in closet : ) men jag tror jag ska städa den lite snabbt nu det är lite rörigt "/ 
 Väntar på att min kompis ska smsa mig ( :


Hjälp av en proffsig?

Tävlar om design hoppas vi vinner , hoppas! http://designbyjessica.blogg.se är hemsidan en bra blogg!

vi skulle gärna vilja ha en ny design ni kan fortfarande maila en till oss ni blir självklart länkade!

Mail: [email protected]



helst vill vi ha den här bilden! : ) eller en varsin bild på oss... 

I väntan...

MAILA TILLBAKA , MAILA TILLBAKA , SNÄLLA SNÄLLA!

Söndag!? nu måndag

Hej bloggen tråkigt att jag är super trött nog hade hoppats på en jätte uppdatering juste imorgon tror jag M kommer hem hoppas det! Saknat dig gumman fyf*an vad vi har och snacka alltså och imorgon tror jag även E kommer hem kulkul .. ( :

Idag hade jag en mysig ute kväll med E vi träffades vädret var skönmt min vita jeans kjol blev outfiten och sen så gick vi till... McDonalds och tog en hamburgare och glass och satt vid uteserveringen och bara snacka det var ett tag sedan vi umgicks och jag tycker det är synd för förut var vi med varandra ständigt vi hade alltid kul tillsammans och alla minnen .. ja du : ) haha saknar det som F*N det var väll vårt samtalsämne för det mesta haha .. Jaja nu bablar jag lite om det ni tycker är tråkigt tänkte lägga upp foton skriva lite till sen sova!

Nej nu ska jag snart sova ska fixa med saker imorgon ska försöka hinna med allt!♥

Kommer snart

Hej Bloggen en glad Erica här! Måste vara vädret , I love it!
Nu är jag hemma har varit i stan idag med syster, kollat i affärer solat och ätit onyttigt haha sen åkte vi hem träffa E och vi gick ner och bada och "sola" kan nämligen inte sola har bränt ... rumpan :$ haha den är helt röd :s jätte ont gör det synd synd..
Snart ska jag ut med E igen m&p är inte hemma än så jag får laga något men tror jag värmer på en pizza bara vi hörs snart ska sätta på kläder nu! ( : <3

hos syster <3

Hej Bloggen nu är jag hos min syster..
Jag har inte bloggat sedan torsdags för i fredags hade jag inte tid var med min ena syster i centrum köpte färskpressad och titta i affärer sen gick jag hem duschade och sen barnvakt (: skriver när jah kommer hem imorgon , jag och min syster ska hitta på något imorgon nu är jag trött så jag ska sova puss och kram och go' natt ♥

maten:


Juste middagen+efterätten idag! Mumms...

God Natt puss från mig!

Jag är inte alls trött vilket jag egentligen hade hoppats på med tanke på tiden gick för en stund sen ut med två kompisar gick till statiol sen prata lite och nu är jag hemma ute mrkte jag att jag var jätte brun! : ) Whoho ska sola mer imorgon sen barnpassning  : ) Men nu snart ska jag försöka sova juste min mobil går inte ta emot eller skicka sms ifrån aja fel på Comviq kanske för på mina kompisar är det detsamma men men sov sött ! puss och kram ♥

Nytt i Garderoben:


Ny bikini! Konstiga bilder men dom som får komma upp idag! Söt och passar jätte bra!


:O

Helt chokad och helt inne i texten ni har väll inte missat...

"Michael Jackson, har avlidit efter en hjärtattack"
Det är jätte läskigt att man kan försvinna så lätt.. Hmm..  jag vet inte vad jag ska skriva dirket , jag är helt chokad tycker det är jätte synd! Vila i frid  ♥

Bra att ha med sig!


Nytt och alltid nödvändigt!
LdB's hudlotion jätte bra och luktade jätte gott den är liten och smidig och får lätt plats i väskan! , och jag är jätte torr nu till sommaren på benen och armarna så den ska lätt vara med mig överallt!
Haha tuggummi tänker ni säkert? Men jag älskar det mina var slut så jag köpte nya men det var hudkrämen jag ville få fram i hela texten tuggummina var på ett litet hörn ; )
 ♥

Erica Trixar!


Kjolen var längre och jätte ful nertill den var så utsväng så jag tog tygsaxen och klippte av den en bit upp och drog trådarna så dom blev som fransar jätte coolt och fint faktiskt! Fler bilder kommer sen..

Sommar Sommar Sommar ...

Ännu en solig härlig dag!
Hunnit med en massa så som:

Köpt bikini
Solat
Badat
Ätit onyttigt (A)
Gått ut med Totte
Ätit middag ute med mamma och syster
Tagit det lugnt
Handlat med mamma och syster √ 
 
Så här väll dagen sett ut om man skulle förkorta ner den men men kan berätta jag kom ner till badstället typ strax över ett om inte vid två sent men det funka , solade då och badade på luftmadrassen låg bara och njöt och flöt på vattenytan sen så gick jag upp sola åt wienerbröd som jag köpt med och juice ( : sen bara sola och bada mer och hoppade från bryggan sen gick jag hem bytte om och fixa mig , mötte syster och mamma och handlade och sen åt vi kinesisk mat hihi gott nudlatr med kyckling och även friterade kycklingar vid sidan om .. Jätte gott!


Imorgon ska jag väll sola? Sen hem och lämna och fixa mig sen gå till syster och vara barnvakt åt gudbarn sen vet jag inget mer om helgen kanske ska åka ut på Lördag till landet tar såfall tåget men vet inte än för då kanske jag shoppar lite i Eskilstuna får se .. Juste prata med moster eller mamma prata och jag vill gärna komma ut till henne hon bor jätte mysigt med båt och allt jag fråga om jag fick komma ner E och jag vill det så hon sa självklart så kanske någon helg här nu snart ska vi kanske ta och åka dit f*n va kul vi kommer ha det då! Hoppas Hoppas!
snart ska jag sova jag tänkte gå upp tidigt imorgon och baka men såg att vi inte hade allt hemma , typiskt så statiol funkar väll lika bra köper något där och går ner och solar och badar sen hemmåt..Bilder ska ni få nu!

Ännu ett litet Collage!

Nästa Solen:

Hej Bloggen åkte och köpte bikini vid elva kom hem därefter träffa på min syster så gick vi en promenad med Totte och nu är jag hemma bytt till bikini kjol och linne nu ska några bekväm skor på sen ska det badas och solas! Så vi hörs ikväll mammsen och jag ska handla sen äta onyttigt så vi hörs väll vid nio om inte innan! Puss och Kram ha det bäst! <3

Dagens:
Linne - Polen
                                                                   Kjol-h&m


Bilder på Bikini visas sen! ♥

ZzZova..

Nu ska jag sova för jag är trött och tänkte komma upp tidigt imorgon så vi hörs pussar och kramar ♥

Tänkte ställa klockan och sen bloggar jag förhoppningsvis innan jag sticker iväg!

Dagens "hemma-outfit" vill inte ha något som sitter åt och stör den onda brännan ..


I alla fall God Natt Bloggen och alla fina underbara människor ...


/kärlek från eran egna Erica <3


Smörja in sig!

"Snygg bränna!?"


Solning ger färdighet men aj så ont det gör ibland! Ska smörja in mig snart..

Båda armar, axlar, höfter, ben och rygg bräns , haha imorgon ska man nog smörja in sig!

Men Mjjaou va fint det blir när det lägger sig sen.. Tror jag ( :


Jag älskar sommaren!

Åhh fantastisk dag verkligen lyckad fan vad mysigt jag och Elin hade , vi gick till vårat favorit ställe "sol-och-bad-ställe" såå mysigt.. Jag har blivit jätte brun och röd för jag envisades om att inte smörja in mig men det tar inte lika mycket då.. Blev toast och Cola till "lunch" tack S att du köpte ut det till oss : )
vi köpte ju badmadrass och den användes flitigt! Riktigt kul det var väll den jag fick min färg på ryggen av när jag låg på den.. Snart ska jag äta mat så jag lägger upp en härlig bild sen kommer en "bild-bomb"
Haha hoppade från en brygga galet kul synd bara att tiden gick fort till slutet skulle gärna kunnat sola mycket längre så mysigt att bara vara..

 Erica's sommarbild ser så fräscht ut , Love It! ♥


Morgon blir det samma ställe säkert synd bara att Elin ska åka iväg ( ' : kommer sakna dig gumman <3 

"försenat"

Hej Bloggen det här skulle komma upp innan jag drog och bada så det kommer nu :

Go' natt!

Nu ska jag sova ska sola och bada imorgon kanske! hoppas på det! Puss på er! ♥

rubrik :)

hejsan bloggen :)
Idag vaknade jag runt 12 tiden pappa hade fixat lunch redan så jag åt det till frukost haha lite rester från gårdagens middag XD. Sen så smsa jag Erica och träffa henne sen på coop och vi handlade lite, sen ringde min pappa mej och jag var tvungen och gå hem och sen hemma har jag haft skit tråkigt!!.. hoppas iaf att jag får gu ut imorgon -.-

Finns typ inget mer att skriva om haha så ska återgå till mitt dvs kolla lite på andras bloggar e inne lite på FaceB och MSN :P

juste designen Erica fixa blev ju fett fin :)♥

//Elin<3

Vindruvor

Solig dag idag värsta miraklet jag njöt verkligen av solen. Fast jag var lite halv-dålig .. Fortfarande .. Men jag vakna vid strax över elva åt "frukost" haha grandiosa pizza och sen gick jag en längre promenad med Totte sen skicka jag iväg ett sms till M och fråga om hon ville med till Coop jag skulle ju handla idag och hon kunde det påvägen dit ser jag mina systrar ute och mitt gudbarn och  så jag fråga om inte Emil (mitt gudbarn) ville med och handla , så söt som han är så ville ha med mig ( ': så vi fortsatte promenaden mot Coop där möttes jag och M så vi gick och handla sen var M tvungen att gå och jag fick ett sms utav E och fråga om vi skulle göra något så jag sa jag är på coop kom hit , så hon kom blev lite inköp:
Balsam
Fil
Vindruvor
såpbubblor( till Emil) ( :
Läsk

Luftmadrass

haha lite konstiga inköp men balsamet var nödvändigt vårat tog slut igår .. ( :
Så efter det gick vi och satte oss i solen drack läsk och åt vidruvor och blåste bubblor ( :
Vi skulle kanske sola eller något men E var tvungen och gå hem så jag och Emil gick lugnt tillbaka , hihi skönt och bara vara ibland! Haha E och jag ska bada någon gång så vi köpte en Rosa badmadrass! Så när jag kom hem åt jag min fil och flingor och sen gick jag ut med Totte i solen nu sitter man här hemma och har tråkigt..
Ska hitta på något !


Lite ny teknik skulle behövas!

Jag lämna ju in min mobil för någon vecka sen , har inte fått tillbaka den ännu men den kommer snart , den är inte bra det är en Nokia Xpress music och jag vet även om jag får tillbaka den kommer den fortsätta krångla så jag ska samla ihop pengar nu jag får snart månadspengarna/sommarpengar och kanske barnbidraget och även pengar för sommarjobbet! Så det blir ju några lappar det så jag håller på kollar in mobiler och jag står fortfarande fast vid en som jag verkligen vill ha , absolut inte bara för färgen men det är min såkallade drömmobil..
Grym kamera och allt men är den verkligen värd priset?





En liten förändring!

Haha en liten reserv header gillar och byta ut lite , hoppas inte Elin har något emot det ? eller? : )
Tycker den blev söt! Aja nu ska jag logga ut från allt och sen titta på TV , jag är jätte sugen på frukt men den är slut här hemma! Så jag ska handla frukt imorgon också kanske?

 Finns det mycket bättre saker?

Ett Video-klipp


Från mig till Er , en video från Midsommar!

Juste måste säga en sak , jag avskyr dom som härmar mig med det mesta jag har! usch sluta! Hitta eget också!

Vilken film?

Jag är jätte sugen på att se en film så jag ska nog sätta på en film hämta lite glass och bara njuta mår inte så bra men men vi hörs imorgon! Puss och Kram ♥


 


Bilder från onsdagen då jag och Elin shoppa och vi stannade och åt på .. Taco bar ( :

Rösta!

Vi kom till semifinal i http://mteng.blogg.se/ blogg rösta på oss! ( :

Snälla , Snälla , Snälla hjälp oss! <3

Är det någon som är bra på att göra en ny Header till oss? Såfall om du har lust att göra en så får ni gärna göra en till oss ( :


Vi skulle helst vilja ha den här bilden :


Så gärna om någon kan göra något av den ?

Maila då den till vår gemensamma mailadress: [email protected]

Erica svarar på frågorna!


 

Therese om Fråga på!:
vilken är den bästa filmen du sett ?
vad fick du ditt bloggnamn ifrån?
Erica svarar :
Hmm.. bästa film , den filmen jag och Elin har tillsammans är little man , så grymt roligt ett bra tips om man vill skratta!
Den ligger på toppen ( :
Namnet var väldigt oplanerat , vi båda älskar rosa har länge gillat det.. Många har ju sån där bild med socker på läpparna och vi skulle fota de och sen passa ju det bra till piinksugar ? Haha lite konstigt men jag tycker namnet är urgulligt!

Ika om Frågestund <3:
Hur länge har ni bloggat?
Hur skulle ni själva beskriva eran blogg?
Favorit sminkprodukt?

Erica svarar:
*Den här bloggen är ju nystartad så det är svårt och säga om den här bloggen men den här bloggen har vi haft i kanske två veckor nu? imorgon är det två veckor! Men har ju min egna som fyller ett år i septemeber? Så jag har bloggat snart i ett år , det är grymt kul och även lärorikt!
*Om jag skulle beskriva vår blogg skulle jag säga rätt mycket humor , vår humor , den är väldigt beskrivande och framförallt läsvärd ; )
*Hmm .. Jag älskar smink från Make up store , speciellt deras ögonskuggor dom blir jätte fina när man aplicerar dom på ögonlocken , så min favorit "produkt" är ögonskuggor , speciellt från Make up store!

susan om Frågestund <3:
bästa som hänt er?
hur många läsare har ni per dag?
hur länge har ni varit vänner?
kommer ni bra överens?
ert värsta bråk?
tycker ni om min blogg?
favoritårstid?

Erica svarar:
*Det var en svår fråga fått den frågan många gånger och jag kan inte bara säga en sak finns en massa .. Tex alla semesterresor, när mitt gudbarn föddes ( : , att jag träffa Liisa och alla fina minnen ( ' :
*Det är svårt att skriva ett visst antal eftersom bloggen endast funnits i två veckor men vi har många för att vara en nystartad blogg och det älskar jag!
*Sanningen är att jag och Elin är släkt min mamma är hennes mormor och min syster är hennes mamma , konstigt va? Jag är alltså Elins moster , jag vet folk funderar mycket på det där men det är så det är  hur sjukt det än låter så vi har kännt varann sen vi föddes ( :
*Vi båda har samma humor garvar ofta åt allt och det är det som gör att vi kommer överens, vi har nästan samma smak på allt så det är lätt och komma överens och vi har framförallt sjukt kul tillsammans!
* Vi bråkar sällan och jag kommer inte ihåg det värsta , säkert små tjafs sånt som löst sig fort så vi bråkar inte ofta vilket är väldigt bra!
* Absolut din blogg är jätte gullig och jag tycker om och läsa den brukar klicka in där ibland! Du skriver så bra!
*Sommaren solklart! Jag älskar sommaren , värmen massa glass umgås , grilla allt det där mysiga är bästa och göra på sommaren , Erica ♥ Sommar!

Rebeckq om Frågestund <3

hur långa är ni?
vad gör ni helst på fritiden?
favoritgodis? :)


Erica svarar:
* Jag är väldigt kort eller inte jätte men jag är strax över 160 har inte mätt mig på ett bra tag ska göra det någon gång men jag vill chokas och se typ 170 (A) haha
* Det jag helst skulle göra på min fritid är och ta med en kompis , eller kompisar gå och fika på mitt favorit café och bara fika och mysa sen shoppa loss och bara umgås det älskar jag!
* Lakrits och Choklad , jag skulle kunna leva på det , Haribo lakrits nappar och marabou mjölkchoklad! Absolut!
Liisaaa om frågestund <3
Vem är världens bäästa Liisaa???? =D <333
Erica svarar:
Den bästa Liisa är Ericas bästa kompis hon den lilla gulliga tjejen som Erica älskar , hon har också en underbar blogg! ♥
Den bästa Liisa i hela världen är alltså Liisa Jawara!

Anonym om Video mitt i maten!:
Hur länge har ni känt varandra?
Erica svarar:
* Som i frågan en bit upp , vi är släkt och därav kännt varandra hela livet! Super kul! :)

Anonym om Video mitt i maten!:
Vad brukar ni bada i, bikini eller baddräkt?

Erica svarar:
*Ja badar i bikini många baddräkter är super coola och fina men jag håller mig till bikinisar ( :

anonym om Video mitt i maten!:
Fick du bra betyg?

Erica svarar:
*
Faktiskt skapliga , jag var osäker till sommaren på mina betyg men det löste sig jag är nöjd för om jag ska vara ärlig har jag slösat bort tiden i skolan tog inte allt på allvar men betygen var bra , G i alla kärnämnen! Och resten G och VG ..

Sara om Video mitt i maten!:
Vad ska ni göra på sommarlovet / planer?

Erica svarar:
*
Här hemma planeras det kanske utomlands vilket jag hoppas på! Har haft den längtan länge annars ska jag kanske bo på hotell på Åland eller något annat roligt! ( :

Amy om midsommartipset:
ska ni göra något videoinlägg någn gång

Erica svarar:
*
Vi har gjort några ska lägga upp en snart från Midsommarafton! Men vi får bli bättre på det , jag ska göra massor hihi får försöka om ni vill det? Har några på min , absoluterica.blogg.se ( :

Emmelie om frågestund <3

Vad är eran favoritglass ;D


Erica svarar:
Favorit glassen är Twister, den har en härlig sommarsmak eller så är den andra favoriten en vanlig mjukglass med våffelstrut och karamell strössel! Mumms.. Åhh nu blev man sugen på glass! ( :


Hoppas jag svarat på det ni vill annars får ni skriva till lite , skriv gärna mer frågor älskar att skriva så det är bara fortsätta! : )♥

/Erica♥

Ett tag sedan ..

Hej Bloggen, det var ett bra tag sedan nu .. Så nu ska man hinna ikapp lite .. Vad har hänt ?
Jo i Onsdags åkte jag och Elin till stan och titta på saker jag köpte en tröja jag länge tittat på och nu hitta jag storleken det är linnet som stödjer AIDS forskningen, tycker tröjorna är värda och köpa och dom är även jätte fina!
Nu är det Måndag .. igen .. tiden går fort , här hemma planeras sommaren , vad ska man göra i sommar ? jag vill utomlands det står högst upp på "listan" men vi kanske ska åka och bo på hotell någontstans .. Aja firade midsommar på landet var mysigt, lugnt och skönt! Vädret var lite konstigt , upp&ner lite grann..
Men annars var det okej , jag belv sjuk på något konstigt sätt , jag mådde illa, huvudvärk och magvärk!? I två hela dagar och nu har det kommit tillbaka! Så jag är sjuk , mår jätte illa nu , vakna vid nio imorse och mådde illa tog sin tid att bara somna om igen.. ska visa lite bilder ..



Ger ett litet collage från midsommar, ska svara på lite frågor nu sen ut kanske? Puss och Kram ♥

Vad jag har på mig idag...

E har inte messat att hon är i närheten så jag hinner med ett litet inlägg nu, idag blev jag klar fort!
Nu ska jag visa dagens-klädsel!


Jeans-Killah
Vitt linne med silver paljetter- Polen

Körde på slapp den är inte direkt fin men det funkar in till stan.
Kanske ska köra som alla andra börjat , Facelook?

Blir bilder med jackan på också! Juste bloggen kommer va' tyst för min del i helgen eftersom jag åker bort hoppas Elin uppdaterar om hon är hemma någongång och har tid! ( :
Såfall kan jag be henne skriva lite från det som händer där jag är! Hihi...
Nu tänkte jag börja packa och sen gå ut med Totte , vad har man på fötterna idag?
Jag undrar om jag hinner svara på alla frågor kanske skjuter upp det ett bra tag till!
Vi ska in till stan och titta jag ska kolla på saker till mitt gudbarn och lite så hihi en midsommarpresent är väll inte fel ; )
Och jag skulle behöva köpa ett läppglans juste hitta min gulliga plånbok från Friis&Company imorse blev jätte glad!
Nej nu ska jag gå, Love From Erica ♥


Saknar dig M...

God Morgon!


Bloggen nu myser jag i min tröja men det kan jag inte göra länge till jag ska till stan med E, hon ska titta på lite och jag med! Bjuder på den här bilden inget smink eller något men det funkar , mysigt!
 Vi hörs senare för jag har bråttom måste ut med totte äta frukost och bestämma kläder hmm vad har man på sig idag ? Sen måste jag packa en massa! Usch .. Nej nu ska jag gå kanske hinner med ett outfit inlägg ( :
Annars puss och kram vi ses på stan! ♥


Bilder på outfit!

Har inte mycket och säga kom hem för någon timme sen har bara suttit och lyssnat på musik och laddat in bilder så vi fortsätter inlägget med bilder sen ska jag äta choklad som jag köpte idag!

Enkel och jätte skön outfit idag alltså!
Jag älskar verkligen jeansleggins så bekvämt och snyggt!
Nej nu ska jag sätta mig och äta choklad puss och kram kanske ska åka in till stan tidigt imorgon för att titta på en liten sak ni får veta det sen ; ) ♥ 


Favvo Café


Såå mysig dag, idag!
Hitta ett favorit Café med gigantiska chokladbollar och super god färskpressad apelsinjuice!
Blev ingen bio för vädret var fint så varför då vara inne? Så istället tillbringade jag och M oss på ett café sen köpte vi jordgubbar och satte oss i slussen vid vattnet och njöt det blåste lite men ak så mysigt det var! Jag älskar sommaren!
Blev även lite shopping lämna tillbaka jeans legginsen så fick pengar för dom och då köpte jag jeans jacka! Jätte fint en kort modell sen blev det smycken och hår prylar , örhängen (stora) och en fläta som är som ett diadem även en stil av hippieband jag köpten en smal fläta den är exakt min hårfärg jätte snyggt det ser ut som jag färgat mitt hår för att den ska passa den smälter in jätte fint! Fick även en väska på köpet en strandväska alltid bra och ha!

Älskar dom! ( : örhängerna ser små ut men dom är jätte stora når nästan till axlarna ( : love it!
inte den finaste men det funkar söt är den! <3

Hade de nya solbrillorna hur fräcka som helst älskar ju färgen ; )

Imorgon ska jag upp skapligt ska till mitt sommarjobb för att snacka lite inför sen ska jag nog städa och fixa det behövs faktiskt!

massa bilder , lägger upp mer imorgon på allt M är här , hon sover här så jag vill inte sitta mer vid datorn men imorgon blir det jätte inlägg med massa bilder kolla då! : )
 åhh vill fika imorgon med! Aja vi hörs puss och kram ♥


Stan!

Nu åker jag och M till stan!

Skriver med om klädseln sen! ( :
Vi hörs blir mysig fika i solen och bio .. Puss och Kram vi syns på stan!
Solbrillorna med och halv-sminkad!

Fråga på!

Jag tror vi skjuter i freågstunden till Torsdag jag ska vara borta nästan hela dagen imorgon så fortsätt fråga har du redan skrivit en fråga , skriv en till om du har lust : )

Sjuk "/


- Nu ska lilla Erica sova hon har srängande huvudvärk vi hörs imorgon♥
Go' Natt / Erica


Mys!

Skulle gå ut men jag är sjuk, nyser hela tiden så jag ska bara vara inne har satt på mig mys-kläder och ska snart fika med familjen , mean girls är på TV:n , jag har ju sett den X antal gånger men kanske ser lite i slutet , juste ska göra iordning Té till min lilla halsbränna skulle sitta fint! Så en Almondy marängtårta med Marabou mjölkchoklad och en kopp té skulle vara perfekt exakt var det blir för fika idag , gud vad jag älskar mys!
Imorgon ska jag till stan med M vi ska fika och kanske göra något annat , jag har ju shoppat upp alla mina pengar så jag ska ju snåla så mycket som möjligt men jag har presentkort på Gina Tricot och jag tror jag ska köpa en tunika där annars väntar jag och juste mina leggins , jeansleggings därifrån har ju spruckit och det ska man tydligen kunna lämna tillbaka min kompis gjorde det så jag ska också göra det vem vill ha trasiga liksom? Hoppas på ett par nya.. Jag tror jag har bio-kort så det kanske blir bio vet att Malin vill det  ; )  



 
Dom här är så söta och passar till sommaren!
Från Gina Tricot: 149:-
...............
/Erica♥

Gjorde jag fel?


Klänningen jag köpte som jag bytte för jag visste att den inte var så användbar , va tycker ni?
Den var trots allt dyr så jag tror jag gjorde rätt men nu när det är REA?
/ Erica


Favorit på TV


FAVORIT, FAVORIT, FAVORIT , jag sjunger på den varje minut känns det som och blir överlycklig när den kommer på TV , haha erica är konstig ; )

/Erica

Ett enkelt tips!

Ett enkelt och billigt tips till ansiktsmask är :

1 msk honung
1 msk
yoghurt, naturell.

När du blandat det så ska du smörja det i ansiktet och ha det i 20 minuter och sen sköljer man noga bort det.

/ Love from Erica ♥

Hemma!

Hej Bloggen nu är jag hemma från allt , från stan till Barkarby och besök hos M som flyger till Italien inatt , om jag är avunsjuk!
Åkte till stan halv tio , mötte upp N då vi tog tunnelbanan in och han skulle till tandläkaren för att ta bort tandställningen därefter titta han på skjorta och jag titta "fönster-shoppa" har knappt några pengar kvar så jag ska spara!
Hitta lite som jag vill ha men jag får vänta lite så jag köpte ingenting , jätte skönt! Efter stan så åkte vi till Barkarby och åt på .... PizzaHut!! Favvo-stället! I love it! Massa pizza bitar och mjukglass till den som tar sommarbuffén , om jag var mätt.. Vi somna nästan på bussen hem!? I alla fall vi åkte till M och prata och var där ett tag , jag som skulle följa med henne men det var "för ont om tid" tyckte mina föräldrar , åhh vill med! Tänkt 14 dagar i Italien nu när det ändå är sämst väder i Stockholm :s aja nej då men nästa år ska jag åka hel klart!
Sen gick vi runt ett tag till och jag såg att klänningen jag köpte förut var REA på men jag lämna ju tillbaka den för den inte var min stil riktigt men vem vet kanske köper man den nu när den är på rea..
Och så nu är jag hemma! Här har ni mig med magvärk och frusen .. Är fortfarande sjuk , jätte förskyld..
Aja nu ska jag värma mig snart under täcket!

Juste tack M för att jag får låna din högtalare till mobilen , hade bäst nu gumman kommer sakna dig! ♥






/Erica

Morgon!?

God morgon , nu är man nyvaken och nyduschad, vilken bra kombination eller hur?
Ska med N till stan .. NU!? Tidigt jag vet men jag har sommarlov kan sova imorgon och han har tandläkartid det är anledningen till den tidiga tiden .. Nu sitter jag här med blöt hår och två smälta ostmackor och ett glas juice framför mig , härligt! Ska slänga i mig dom och sen åka till stan får se om man hittar något på GinaTricot har presentkort där!

Puss och Kram vi syns på stan! ♥


/Erica

Jag ska sätta mig vid bärbara datorn nu och ta en kopp té jag har nämligen ont i halsen och näsan!
Kanske bloggar mer annars så hörs vi imorgon jag ska upp typ åtta ska med N till stan ♥

Jag har kvällsfikat med havreboll , mazarin (stavning?) och grape för att få i mig vitaminer jag är ju super sjuk nej nu ska jag fixa mitt té

 Jag just nu man ser att ögona är hängiga och jag myser i mina mjukisbyxor och stora sköna randiga favorit-tröjan♥

Att jag aldrig kan stå över sötsakerna... ( :

Juste Elin kom igen uppdatera =P

/E

Dagens vill ha!


Locktången som ett drag räcker för att få fina enkla lockar!
Jag vill verkligen ha den! Gäller att spara ihop lite den är rätt dyr men den kanske är värd priset?

- ca. 799:-

gårdagen:

Igår så hände det inte så mycket utan var med underbara Liisa och Elin , vi skulle hämta E's pengar och jag gick och lämna in min mobil på lagning nu efter ett bra tag så den kommer 1-3 veckor! Jaa!
Sen bytte jag min klänning , den svarta med dragkedjan till en storlek mindre , den var nämligen lite stor så nu passar den bra hela dagen gick ju rätt bra allt fanns och allt flöt på , thai-mat till middag och film-kväll med E och N på kvällen med kladdkaka och läsk och chips&dip! Mysigt..
 
Nästa gång det blir sol ska jag ha shorts, linne mina nya solglasögon och åka till ett ställe med sjöutsikt och köpa mjukglass och sola vid någon hamn , gud va mysigt , när dyker den upp? I veckan sa någon till mig! ( :

En förkortad dag med Erica..

Jag ska skriva om min dag med lite bilder..

E sov här och hon brukar ofta noppa min ögonbryn och jag fråga om hon kunde göra det för det var ett tag sedan sist.. Och hon sa att det var en självklarhet, det var verkligen något som behövdes , jag avskyr och göra det själv, blev ingen jätte skillnad men det är super bra tack för hjälpen ... Men det tog en lång stund och hitta pinceten , vääldigt lång tid , jag leta överallt , tog upp hela mitt smink från necessären och det såg ut så här....
 Helt kaos.. Tillslut hitta jag den i en påse :S ? Hihi


Senare åkte jag och N och handlade , han skulle handla högtalare till sin mobil och jag solglasögon :s , nu kanske ni tänker solglasögon i regn , men jag hade nämligen lagt undan dom , det var sista paret så jag bad dom lägga undan dom till idag så jag köpte dom. Färgen på glasögona är rosa dom är halv-stora men super fräcka ( :
 Lite halv-dåliga bilder men dom får duga, nu saknas bara solen så man kan inviga dom!

Jag och N kom hem med lite mat också men frågan är har ni hört talas om - toastade våfflor? Haha anledningen är enkel , om man inte har ett våffeljärn , mamma tog ut den till landet så får man klara sig på en toast"maskin" Okej dom blev inte äckliga men mer åt det degiga hållet tog en bra stund för dom att genom stekas..

Efter våffel ätande så åkte Jag&B&N till McDonalds även kallat "andra-hem" , B skulle äta så jag satt med dom , okej jag åt en hamburgare ( : jag fick ett glas utav B ( : ännu ett till!
Två i samlingen..

Och när jag kom hem chokades jag av glädje , tittar rekorden har stigt och frågorna har ökat! Hurra för Bloggen!
En del av frågorna ( : ♥

Ja , typ så har min dag varit! Jätte rolig och mysig men ikväll blir det nog mys med familjen tror det skulle va en rolig film idag , så det blir att krypa under täcket med TV:n på , jag är nämligen sjuk så jag känner mig hängig , nej nu är det mat hörs sen ♥

Puss och kram med kärlek från Erica

Jaaa!

Såhär ska det se ut! Go Go Go Bloggen!
En massa frågor , sånt gillar vi! Ska bli kul och svara på allt på Onsdag , men glöm inte och fråga mer! Vi vill ha massa mer frågor så kom igen nu ( :

Vi ♥ Läsare!

Video mitt i maten!


Under maten på student middagen , hade galet kul ( :
Hihi titta gärna! ♥

En sammanfatting

Hej Bloggen nu har vi gett lite Fredags tips.. ( :
Glöm inte att skriva en fråga i vår lilla frågestund ..
Just nu är vi hemma hos Elin/mig och har lite släktfestfirande! Grattis Grattis Susanne♥,
Jag, Erica var i stan idag och handa en klänning samt shorts och necesär , så sött! Bilder kommer ..  
En klänning med dragkedja.. Festfin!
Nu sitter Elin och filmar och Erica vid datorn..
Vet ni Erica/Jag fick Gratis Godis idag hemskickat ( : jippie massa godis..
Såhär glad blev lilla Erica när hon fick brevet med massa godis!
Jag missa två samtal från mitt sommarjobb idag , inte bra :( hoppas dom hör av sig en annan dag!
Haha Elin nyss hemma hos mig ( :
Lite bilder från kvällen och från veckan:

 Massa videos kommer snart..

Puss från oss ♥

Midsommar tipset!

Nu till Midsommar är det många som vill ha något extra , tex i håret?
Vi Hissar Smådetaljer som tex, hårsnoddar/band även hårspännen med något på..Vad passar då inte perfekt med en blomma!?

H&M har super REA på sin ursöt "blomma" 24.50:- , billig,sött och bra!

Vi Dissar!


Vi dissar haremsbyxor!
Finns direkt inte någon anledning till det, vi tycker det ser slapp och tråkigt ut.. Sköna är dem nog men inte speciellt vår stil skulle såfall tänka mig ha dom en mysig fredagskväll!
Finns och köpa på ginatricot och H&M!

Vad tycker ni Hiss eller Diss?

Piinksugar Hissar!


Tröjor som stödjer AIDS, finns och köpa på H&M i olika modeller/färger!
Hippieband fint och modernt passar plattat hår finns och köpa nästan överallt för ca under hundralappen!


Klädombyte


Dagens olika outfits.. Vit klänning- till avslutningen till det klackar..
Kvälls-outfit.. En stor randig tröja med jeans leggins och grått linne till det klackar..


student imorgon!

Hej Bloggen Erica hära ..
Kom hem för ett tag sedan just nu fryser jag som bara atans .. Ska upp skapligt imorgon min syster tar studenten! Wihu f*n va kul jag blir avundsjuk!! Grattis i alla fall.
Problemet är kläderna vad har man på sig ? jag hitta en rosa fin men hann inte köpa den? kanske kan sy om en jag har , har en lång "eller längre variant" som är fin men alldeles för lång för mig , jag älskar kort, korta kläder.. Måste städa imorgon men nu ska jag sova, det blev middag på McDonalds fick ett coolt lime grönt glas hehe ( :
Eran Erica...

RSS 2.0